16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κάρι: «Κατανοήσαμε τα λάθη μας και ξέρουμε τι χρειάζεται για τον τίτλο»

Οι Καβαλίερς κατάφεραν να επικρατήσουν με το εντυπωσιακό 137-116 των Γουόριορς και να μειώσουν την σειρά στους τελικούς του NBA σε 3-1. Οι "πολεμιστές" βρίσκονται μία νίκη μακριά από το δαχτυλίδι, που το ήθελαν πάρα πολύ από πέρσι εξαιτίας του τρόπου που το έχασαν από την παρέα του Τζέιμς.

Αυτή η ήττα και ο τρόπος που επετεύχθη ξυπνάει μνήμες από την ιστορική ανατροπή των "ιπποτών" στους περσινούς τελικούς.Όλα αυτά όμως δεν τρομάζουν τον Στεφ Κάρι,ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν ανησυχούν αυτός και οι συμπαίκτες του και γνωρίζουν τι να κάνουν για να τελειώσουν την υπόθεση τίτλου από το επόμενο κιόλας παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα φέτος. Προφανώς δεν έχουμε νιώσει το συναίσθημα της ήττας εδώ και λίγο καιρό, αλλά έχουμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά και είμαστε ανθεκτικοί όλο τον χρόνο. Έχουμε μάθει από όλες τις διαφορετικές εμπειρίες που έχουμε περάσει. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα που υπήρξε στα αποδυτήρια μετά το ματς και κατανοήσαμε πως πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα, για να παίξουμε καλύτερα. Το να επιστρέφουμε στην έδρα μας είναι ωραίο συναίσθημα, αλλά πρέπει να συνοδευτεί και από ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορείς απλά να πας "σπίτι" σου και να περιμένεις να νικήσεις έτσι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ