17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κάμπελ… αγνοείται (pics)

Τα... ίχνη του Αντόνιο Κάμπελ έχουν χάσει στην Καρσίγιακα, με τον Αμερικανό να μην έρχεται τον Δεκαπενταύγουστο, χάνοντας την πτήση και τις αποσκευές του, αλλά χωρίς να δώσει και σημάδια ζωής έκτοτε.

Μια παράξενη ιστορία εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες για την Καρσίγιακα, που Αντόνιο Κάμπελ ήδη και... Αντόνιο Κάμπελ δε βλέπει. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που πήρε το καλοκαίρι αυτό μεταγραφή για τον τουρκικό σύλλογο, αναμενόταν να φτάσει στη γειτονική χώρα στις 15/8, ώστε να ενσωματωθεί εν συνεχεία στην προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας νωρίτερα περάσει από τις Φιλιππίνες, φορώντας την φανέλα των Αλάσκα Έϊσις.

Τα πράγματα, όπως, δεν εξελίχθηκαν... ακριβώς ομαλά. Συγκεκριμένα, ο Κάμπελ έχασε την πτήση για τη Σμύρνη και μαζί τις αποσκευές του, με αποτέλεσμα να γυρίσει στο Κολούμπους. Από τότε, όμως, δεν έχει δώσει ξανά σημάδια ζωής, με την ομάδα να τον αναζητά, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα σχετική ενημέρωση στο λογαριασμό της στο Twitter. Στην Καρσίγιακα ελπίζουν να έχουν σύντομα νέα του, μετά από αυτή τη μυστηριώδη εξαφάνιση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ