19 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κάλυψε τις ανάγκες για σχολική ύλη σε όλο το νησί η Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Τα σωματεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. «έπαιξαν ομαδικά» και κατάφεραν να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη σχολική ύλη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μάλιστα η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία μας, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με το πιο μεγάλο χαμόγελο και τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού τα σωματεία και των τεσσάρων νομών κατάφεραν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του οργανισμός στο νησί.

Η ανακοίνωση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
«’’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ ευχαριστεί θερμά την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης  για τη σημαντική ενέργεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών που υλοποιήθηκε σε όλους τους νομούς της Κρήτης προκειμένου να συγκεντρωθούν σχολικά είδη και να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών που στηρίζει ο Οργανισμός σε όλο το νησί.

Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με αποτέλεσμα να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των παιδιών σε σχολικά είδη προκειμένου να ξεκινήσει κάθε παιδί τη νέα σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια.

Αυτή η μεγάλη αγκαλιά από την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για κάθε παιδί που χρειάζεται τη φροντίδα και τη στήριξή μας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ