22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κάιλ Λάουρι: Μετακομίζει ο βετεράνος γκάρντ; (vid)

Το όνομα του Κάιλ Λάουρι «παίζει» πολύ τις τελευταίες ημέρες και τα σενάρια για το επόμενο κεφάλαιο της καρίερας του είναι πολλά.

Ο πρωταθλητής με τους Ράπτορς το 2019 και μέλος του Τορόντο απο την σεζόν 2012-13 έχει σίγουρα συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Καναδά και αποτελεί έναν απο τους αγαπημένους παίκτες του κοινού της. Τόσο για την αφοσίωση του στον οργανισμό των Ράπτορς, όσο και γιατί αποτέλεσε βαζικό γρανάζι της ομάδας που έφερε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας στο Τορόντο. Παρόλαυτα τον τελευταίο καιρό το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τους αγαπημένους του Ράπτορς.

Την Πέμπτη 25/3 είναι η διορία των ανταλλαγών και τα σενάρια για τον βετεράνο γκάρντ είναι δύο: Αρχικά, ο Λάουρι βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του πράγμα που σημαίνει πως το καλοκαίρι θα ειναι free agent, ελεύθερος δηλαδή να υπογράψει σε όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί. Αυτό σημαίνει πως καμία ομάδα δεν θα ήθελε να τον κυνηγήσει μέσω ανταλλαγής δίχως να αφοσιώσει το μέλλον του σε αυτή, οπότε σε περίπτωση που γίνει trade θα υπογράψει κιόλας νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι. Απο την άλλη μπορεί να επιλέξει να υπογράψει νέο συμβόλαιο στους Ράπτορς και να κλείσει την καρίερα του στο NBA εκεί που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Οι Ράπτορς δεν έχουν ξεκινήσει καλά έχοντας ρεκόρ 17-24 και φαίνεται πως φέτος δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν τίποτα. Δεν θα ήταν λοιπόν παράλογο να αποχωριστούν τον βετεράνο γκάρντ τους ο οποίος μάλιστα γίνεται 35 σε δύο ημέρες και σίγουρα οι παραγωγικές του μέρες έχουν περάσει και να πάρουν άξια ανταλλάγματα προκειμένου να ξεκινήσουν μια διαδικασία «rebuild». Ο Λάουρι από την άλλη μπορεί με την εμπειρία του να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι σε μια ομάδα που σκοπέυει να πρωταγωνιστήσει άμεσα και να δώσει λύσεις.

Μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε στο παρελθόν ήταν οι Σίξερς, αλλα οι συζητήσεις δεν άνθισαν καθώς θεώρησαν πως οι απαιτήσεις των Ράπτορς ήταν υπερβολικές. Μια ομάδα όμως που θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία και να χτίσει στην περσινή επιτυχία είναι οι Μαιάμι Χίτ οι οποιοί ενδιαφέρονται για την περίπτωση του βετεράνου γκάρντ και θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Μια τριάδα που θα αποτελείται απο τον Τζίμι Μπάτλερ, τον Μπάμ Αντεμπάγιο και τον Κάιλ Λάουρι θα είναι σίγουρα μια ομάδα που θα αξίζει κανείς να παρακολουθήσει την πορεία της με ενδιαφέρον. Εάν οι Χίτ καταφέρουν να τον αποκτήσουν δίχως να «ξυλώσουν» τον νεανικό τους κορμό που αποτελείται απο τον Τάιλερ Χίροου, Ντάνκαν Ρόμπινσον αλλα και τον Κέντρικ Νάνν σίγουρα θα έχουν βλέψεις για καλή πορεία.

Ο Λάουρι είναι βέβαιο πως μέχρι την Πέμπτη θα έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το θέμα είναι με ποια ομάδα θα αγωνίζεται...

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1374372503427059719?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1374372503427059719%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fbasketball%2Fnba%2Farticle%2F1577096%2Fnva-o-kail-laoyri-tha-ypograpsei-neo-symvolaio-alla-me-poia-omada

https://www.youtube.com/watch?v=I14RCpMDxg4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ