21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κάζο… αλά Άρης και για την Εστουντιάντες

Ο Άρης πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη του στη Ρωσία και απέτυχε να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League, καθώς έχασε στη Θεσσαλονίκη από τη Νίζνι Νόβγκοροντ με 62-51. Δεν ήταν όμως ο μόνος παθών

Την ίδια ζημιά έπαθε στη Μαδρίτη και η Εστουντιάντες από την Τόρουν, η οποία ανέτρεψε εντελώς την εις βάρος της κατάσταση και πήρε αυτή το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου περιμένει η Μπαϊρόιτ. Η πολωνική ομάδα νίκησε με 84-69 και κάλυψε τη διαφορά των 8 πόντων με την οποία είχε χάσει στην έδρα της (60-68). Ο Κάρολ Γκρουτσέσκι με 22 πόντους και ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού, Τσέικ Μποντζ με 14 ήταν οι καλύτεροι της Τόρουν, ενώ από την Εστουντιάντες διασώθηκε ο Περλ (19π.).

Το ίδιο κάζο κόντεψε να πάθει και η Φριμπούρ, αλλά αυτή γλίτωσε στην παράταση! Η Ντόναρ Γκρόνιγκεν κατάφερε να κερδίσει με 71-66 μέσα στην Ελβετία, ισοφαρίζοντας τη διαφορά της ήττας της στον πρώτο αγώνα (67-72), μάλιστα είχε και το τελευταίο σουτ στην κανονική διάρκεια για να πάρει την πρόκριση, αλλά αστόχησε. Στο έξτρα πεντάλεπτο η Φριμπούρ ανέκτησε την αυτοκυριαρχία της και νίκησε τελικά με 79-77, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου την περιμένει η Σακάρια. Ο Τουρέ με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Φριμπούρ, ενώ από την Γκρόνιγκεν ο Σέιν Χάμνικ σκόραρε 21.

Στη Φινλανδία η Καρχού επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της κερδίζοντας για δεύτερη φορά τη Λουκόιλ με 88-79 και περνώντας στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου περιμένει η Ναντέρ. Ο Νταρέλ Σάμερς με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος της Καρχού, ενώ άλλους τόσος σκόραρε και Πάτρικ Ρέμπερτ της Λουκόιλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ