23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κάζινς: «Ήμουν αισιόδοξος από την αρχή»

Ο Ντεμάρκους Κάζινς μίλησε για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης σχολιάζοντας πως είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενεργό δράση πριν το τέλος των playoffs.

«Δεν στοχεύω στο να κάθομαι όλη τη σεζόν. Δεν ξέρω κατά πόσον μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά δεν στοχεύω σε αυτό. Είναι σίγουρα ένα είδος κακής ταινίας. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα έχει πολύ ωραίο τελείωμα. Απλά περιμένετε. Ήμουν αισιόδοξος από την στιγμή που μου είπαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού μου. Μιλώντας με τους γιατρούς κατάλαβα περισσότερα για τον τραυματισμό καλύτερα. Άρχισα να αναλύω τα πράγματα στο μυαλό μου. Θα το πάω μέρα με τη μέρα και θα δουλέψω πάρα πολύ, όπως κάθε φορά».

Όσο για τη χρονική στιγμή κατά την οποία ήρθε ο τραυματισμός του: «Προφανώς, ήμουν ανακουφισμένος που δεν ήταν κάτι καταστροφικό, όπως έχω αντιμετωπίσει τραυματισμούς στο παρελθόν. Είναι άθλιο να είσαι τραυματίας. Η χρονική στιγμή που έγινε αυτό, πραγματικά με τσάκισε. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είμαι ο πρώτος και δεν θα είμαι ο τελευταίος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι απουσιάζει από την ενεργό δράση: «Είναι δύσκολο. Εύχομαι να ήμουν έξω μαζί με τους υπόλοιπους και να τους βοηθούσα. Αλλά τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν διερωτώμαι ποιός μπορεί να είναι αυτός. Έχω κάτι, το οποίο με κρατά ψύχραιμο και σε εγρήγορση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ