17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιωνικός: Χειρουργήθηκε ο Κόνιαρης! (vid)

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι ο Έλληνας γκαρντ, Αντώνης Κόνιαρης, που είχε υποστεί πριν λίγο καιρό ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση (31/3).

Ο Αντώνης Κόνιαρης στάθηκε αρκετά άτυχος την φετινή σεζόν, καθώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και λίγους αγώνες μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στον Ιωνικό, υπέστη ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν σε ένα σημείο που έβρισκε χρόνο συμμετοχής από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Έλληνας γκαρντ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου σήμερα (31/3) στο Metropolitan Hospital και πλέον θα ακολουθήσει το διάστημα της αποθεραπείας του, ώστε να επιστρέψει στα παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ο Αντώνης Κόνιαρης υποβλήθηκε σήμερα (31/3) σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος της ρήξης πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, που υπέστη σε παιχνίδι του IONIKOS BC HELLENIC COIN.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Hospital από τον Δρ. Διονύσιο Χίσσα. Θα ακολουθήσει φυσικά το διάστημα της αποθεραπείας κι είμαστε βέβαιοι ότι θα τον δούμε σύντομα στα παρκέ, πιο δυνατό από ποτέ.

Σιδερένιος Αντώνη!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ