20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ιωνικός – Ολυμπιακός: Το πιο σημαντικό “τρίποντο” του αγώνα (pics)

Ο Ιωνικός Νικαίας φιλοξένησε στο κλειστό του Πλάτωνα τον Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση που στο παρκέ μπορεί να επικράτησε ο Ολυμπιακός, όμως το πιο σημαντικό "καλάθι" άνηκε και στους δύο συλλόγους!

Ο Ιωνικός και ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε μία αναμέτρηση που μπορεί να αποτελούσε δυνατό "τεστ" και για τις δύο ομάδες, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αλλά παράλληλα διεξήχθη για έναν σκοπό ανώτερο και πιο σημαντικό. Με τους ισχυρούς άνδρες των δύο ομάδων, Βαγγέλη Τσάπα και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να δίνουν το παρόν στον αγώνα, ο οποίος είχε ως εμπνευστή τον ιδιοκτήτη των Νικαιωτών και διοργανώθηκε κάτω από την αιγίδα του AHEPA Maritime Chapter St' Nicholas, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν με στόχο την αγορά ενός πυροσβεστικού οχήματος για την πληγείσα περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Ο στόχος αυτός έγινε εφικτός τόσο με τη συνδρομή του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο, όσο και με την οικονομική προσφορά των δύο ΚΑΕ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του AHEPA Maritime Chapter St' Nicholas, Δημήτρης Ματθαίου βράβευσε τον ιδιοκτήτη του Ιωνικού, κ. Βαγγέλη Τσάπα και τους αρχηγούς Νίκο Λιακόπουλο και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, οι οποίοι με τη σειρά τους παρέδωσαν μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας. Ακόμη ο κ. Ματθαίου βράβευσε των πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος πήρε και την τιμητική πλακέτα και για τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη να δίνει και εκείνος με τη σειρά του μία αναμνηστική φανέλα των "ερυθρόλευκων".

Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ