16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ιωνικός Νίκαιας : General Manager o Δούνης

Στην Basket League επιστρέφει ο Θανάσης Δούνης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα General Manager στην ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας.

Ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στον Μίλνωνα αναμένεται να συνεισφέρει στη μετάβαση της διοίκησης στη νέα εποχής της.

Αναλυτικά :

«Η  ΚΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει στους κόλπους της τον Θανάση Δούνη, έναν έμπειρο παράγοντα με μακρά πορεία στο χώρο του μπάσκετ, ο οποίος από τη θέση του General Manager θα βοηθήσει τη διοίκηση της ομάδας στη μετάβασή της στη νέα εποχή.

Με σεβασμό στο άθλημα του μπάσκετ, στη μακρά ιστορία της ομάδας και στους πιστούς φιλάθλους της, με τους οποίους τη δένει μοναδική και αδιάρρηκτη σχέση, η ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ πορεύεται ήδη σε νέα εποχή.

Η νέα διοίκηση, γνωρίζοντας καλά τις υποχρεώσεις της και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει σταθερά στο δρόμο που φωτίζει τ' αστέρι,  με αγάπη στο εθνικό μας άθλημα και γνώμονα την ανάδειξη νέων Ελλήνων αθλητών.

Με συμπαραστάτες τον υγιή φίλαθλο κόσμο μας και τον φιλόξενο Δήμο μας και συνεργάτες τους φορείς του αθλήματος, είμαστε σίγουροι πως θα αντεπεξέλθουμε  στο δύσκολο έργο μας. Ο Ιωνικός είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ