23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ιωνικός: Μεγάλη κίνηση με Βουγιούκα! (vid)

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Ιωνικός δεν θα συμπορευτούν για μία ακόμα φορά αφού ο διεθνής σέντερ θα παίξει στον Τρίτωνα, όμως η ομάδα της Νίκαιας σπεύδει άμεσα να καλύψει το κενό που δημιουργείται στη ρακέτα με μια πολύ σημαντική προσθήκη. Ο Ιαν Βουγιούκας είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού και να προσθέσει μια πολύτιμη λύση στα χέρια του Κούρο Σεγκούρα.

Ο 36χρονος διεθνής σέντερ ο οποίος το 2012 είχε αφήσει τον  Παναθηναϊκό για πέντε χρόνια στην Ευρώπη και το 2017 είχε επιστρέψει, πείστηκε από την πρόταση που του κατατέθηκε τόσο για τους όρους συνεργασίας όσο και για τον ρόλο που προβλέπεται να έχει στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει η οριστική συμφωνία.

Ο Ιωνικός συνεχίζει έτσι την ενίσχυσή του, αν και στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη θα εμφανιστεί με το ρόστερ που έπαιξε στην Πάτρα και την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα. Περιμένει βέβαια έναν πιο ενταγμένο στο σύνολο Τζαμέλ Αρτις, αφού ο αμερικανός έχει προδιαγραφές... σταρ για το πρωτάθλημα συνολικά και κάθε μέρα που περνάει δείχνει να καλύπτει το χαμένο έδαφος αφού άργησε να ενταχθεί στην ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ