27.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ιωνικός για Γιαννόπουλο

Ο Ιωνικός συνεχίζει τη μεταγραφική δραστηριότητά του και μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μπι Τζέι Στιθ προσπαθεί να κάνει ένα σημαντικό κόλπο με τον Χάρη Γιαννόπουλο! Τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος ωστόσο είναι για την ώρα δεσμευμένος με την ΑΕΚ.

Ο Ιωνικός έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη κι έχει βρει μαζί του σημεία επαφής, όμως αυτό που πρέπει να γίνει αρχικά είναι να βρεθεί άκρη με την ΑΕΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Γιαννόπουλο στις βασικές του επιλογές, καθώς στο αρχικό πλάνο του η θέση "3" είναι καλυμμένη από τους Γιόνας Ματσιούλις και Νίκο Ρογκαβόπουλο. Ο διεθνής φόργουορντ φαίνεται να είναι ενήμερος γι' αυτό και έχοντας πλέον στα χέρια του και την πρόταση του Ιωνικού, έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια κουβέντα με την ΑΕΚ ώστε να βρεθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι και λήγει του χρόνου (με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος).

Στην παρούσα φάση ο Ιωνικός δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Γιαννόπουλος και μετά να κλείσει τη συμφωνία μαζί του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ