19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ιωνικός – Γιαννάκης μαζί… ίσως αργότερα

Αρνητική ήταν η έκβαση και της δεύτερης προσπάθειας των διοικούντων τον Ιωνικό και του Βαγγέλη Τσάπα για να δώσουν το τιμόνι της ομάδας σε έναν άνθρωπο γέννημα - θρέμμα του, τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αμέσως μετά την λήξη της συνεργασίας με τον Μάριο Γούναρη και την αποχώρηση μαζί του και του Ντίνου Καλαμπάκου, δρομολογήθηκε επαφή με τον "Δράκο", για να διαπιστωθεί αν είχε αλλάξει προθέσεις από το καλοκαίρι, όταν και ευγενικά είχε αρνηθεί την κρούση δείχνοντας ότι περίμενε κάτι άλλο, σίγουρα όχι από την Α2 έστω κι αν αυτό προερχόταν από μια ομάδα με την οποία τον συνδέουν πολλά. Για τους ανθρώπους του Ιωνικού μπήκε ψηλά και η παράμετρος του συμβολισμού για αυτή τη νέα αρχή που έχουν σημάνει και που είναι σε εξέλιξη. 

Ούτε αυτή την φορά βρέθηκε τρόπος συμφωνίας. Από την πλευρά του Γιαννάκη εκφράστηκε η εκτίμηση στο τριετές πλάνο που του παρουσιάστηκε, μαζί με μια πολύ γενναία οικονομική προσφορά, όμως ευχαριστώντας τους ανθρώπους για το ενδιαφέρον δήλωσε διαθέσιμος για νέα κουβέντα αν το επιθυμούν όταν με το καλό ανέβει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Ετσι, το κεφάλαιο έκλεισε και μένει να δούμε αν έρθει η πολυπόθητη άνοδος, αν θα υπάρξει επιστροφή ή, θα παραμείνει ο προπονητής που θα επιλεγεί αυτές τις ημέρες αν πετύχει τον στόχο, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και το πιθανότερο με βάση τις συνήθειες που έχει δείξει ο Τσάπας στα χρόνια ενασχόλησής του.

Οσο για την διάδοχη κατάσταση, ο Στέργιος Κουφός παραμένει πρώτος στην λίστα των υποψηφίων και μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει η τελική επαφή. Οπως είναι αναμενόμενο έχουν προταθεί πλήθος προπονητών που επιθυμούν την δουλειά, αν και σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Κουφό, δεν θα πρέπει να αποκλείεται κάποια έκπληξη που θα συζητηθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ