20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιωνικός: «Αστέρι» στα ευρωπαϊκά σαλόνια! (pic+vid)

Τέσσερα καλοκαίρια πέρασαν και μοιάζουν σαν μια ευχάριστη αιωνιότητα για τον Ιωνικό Νικαίας. Από εκείνο του 2017 όταν γινόταν η διοικητική μετάβαση με την ομάδα στη Β' Εθνική, μέχρι το φετινό με τους Νικαιώτες όχι απλά να ετοιμάζονται για μια ακόμα σεζόν στη Basket League, αλλά και για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή!

Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια, το όραμα του Βαγγέλη Τσάπα και των συνεργατών που έχει δίπλα του από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, επανέφερε την ομάδα στα υψηλά πατώματα του ελληνικού μπάσκετ, την έβαλε και πάλι στο φυσικό της σπίτι του «Πλάτωνα», αλλά πλέον τη φέρνει και στην εκκίνηση του επόμενου FRIBA Europe Cup.

Οι Νικαιώτες που κέρδισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του περασμένου πρωταθλήματος, στάθμισαν όλες τις παραμέτρους και αποφάσισαν να κάνουν χρήση του δικαιώματος που απέκτησαν μέσα στα γήπεδα. Θεωρούν ότι έτσι θα μεγαλώσει κι άλλο η ομάδα, θα πατήσει πιο γερά στα πόδια της και θα κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τα μπροστά.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ιωνικού ανέφερε τα εξής:

Μία ΙΣΤΟΡΙΚΗ ημέρα για την ομάδα μας, μία μεγάλη επιβράβευση των προσπαθειών όλων!
Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup της σεζόν 2021/22, ξεκινώντας μάλιστα την πορεία του απευθείας από τους ομίλους της διοργάνωσης, γεγονός που συνιστά τεράστια τιμή.
H Ευρώπη... καλεί και η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη σε αυτή την προοπτική.
Από φέτος, λοιπόν, άρωμα Ευρώπης στη Νίκαια!
Μαζί θα γράψουμε ιστορία!

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ