27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννου : «Οφείλουμε να αντιδράσουμε»

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει αύριο (29/10, 17:00) ο Δούκας ο οποίος φιλοξενείται από τον Αμύντα στο κλειστό της «Πυρκάλ».

Ο Στέλιος Ιωάννου σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Δούκα ανέφερε πως η ομάδα του οφείλει να αντιδράσει μετά την ήττα από την Καστοριά και να πάρει τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους:

«Την Κυριακή παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα μαχητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όμως θα πρέπει να αντιδράσουμε μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική με την Καστοριά. Ο Αμύντας είναι μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες που δουλεύουν πολλά χρόνια μαζί όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει. Χρειάζεται να επιδείξουμε αγωνιστική συγκέντρωση για 40 λεπτά και ας μην κρυβόμαστε θέλουμε μια καλή εμφάνιση και νίκη. Η αλήθεια είναι ότι το θετικό αποτέλεσμα το θέλουμε και για βαθμολογικούς αλλά κυρίως και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ