17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ιτούδης: “Ύψιστη τιμή η Εθνική Ομάδα” (vid)

O Βαγγέλης Λιόλιος, πρόεδρος της ΕΟΚ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες (28/9) πως ο άνθρωπος που θέλει να δει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε σήμερα στα κανάλια NovaSports, τόνισε πως αποτελεί ύψιστη τιμή αυτή η δήλωση και επιλογή, αλλά πρόσθεσε πως λόγο στο πως θα εξελιχθεί η υπόθεση έχει και η ομάδα του στρατού με την οποία υπέγραψε στο νέο του συμβόλαιο φέτος το καλοκαίρι.

"Αποτελεί ύψιστη τιμή, το έχω πει πολές φορές, το λέω και διά ζώσης πως με περηφάνεια άκουσα την τοποθέτησή του νέου προέδρου, τον οποίο συγχαίρω δημόσια για την εκλογή του και το μότο του, ότι το μπάσκετ ενώνει", τόνισε και πρόσθεσε: "Το εννοεί και το πιστεύει όταν το λέει αυτό και πιστεύω αυτό θα γίνει το μπάσκετ θα ενώσει όλους μας και θα φέρει ξανά χαρά στην Ελλάδα, στον κόσμο, γιατί και η κοινωνία ζητά κάτι ανάλογο. Αυτό είναι που πρεσβεύει και ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ. Το είπα και το ξαναλέω πως η πρόταση αυτή είναι η ύψιστη τιμή, αλλά επειδή να ηγηθώ μιας προσπάθειας της Εθνικής Ομάδας".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόλο της ΤΣΣΚΑ: "Αυτό το θέμα είναι... τρισδιάστατο, έχει ένα τρίπτυχο Η επιοθυμία μου είναι αυτή και πρέπει να δούμε πως θα δομηθεί και θα γίνει αποδεκτή και από την ΤΣΣΚΑ. Θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις που γίνονται και θα μιλήσουμε στο μέλλον. Δεν έχω συναντηθεί ακόμη με τον κ. Βατούτιν, καθώς ήμουν στο μίτινγκ των προπονητών στη Βαρκελώνη και επίσης στην προετομασία πήραμε μέρος σε τουρνουά εκτός Ρωσίας. Θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε όπως πρέπει".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ