25.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ιτούδης: «Ότι έχει καταφέρει η Μπάγερν το αξίζει» (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη της Εuroleague μέχρι στιγμής, Μπάγερν (19/11,21:30) και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μέχρι τώρα παρουσία της.

Οι Μοσχοβίτες προέρχονται από μία δύσκολη νίκη στην έδρα της Ζαλγκίρις και επιθυμούν να διευρύνουν το θετικό τους σερί. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι η ομάδα του Αντρέ Τρινκιέρι βρίσκεται στην καλύτερη της περίοδο και το παιχνίδι αναμένεται να κρύβει... παγίδες.

Ο Ιτούδης δήλωσε χαρακτηριστικά για την φετινή έκπληξη της Εuroleague: «Παίζουμε με μία από τις δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης. Ότι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, το αξίζουν, εξαιτίας του τρόπου που παίζουν, του τρόπου με τον οποίο ανταγωνίζονται και με τον οποίο προσεγγίζουν το παιχνίδι. Είναι μία πραγματική ομάδα που μάχεται και έχει μία διαφορετική στρατηγική προσέγγιση τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά, επειδή είναι ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε μπροστά μας άλλη μία σοβαρή μάχη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ