19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ιτούδης: “Ποτέ δεν διαλέγουμε παιχνίδια”

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Ιτούδης μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Κι αφού εξήγησε πώς ήρθε η νίκη επί του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε κατηγορηματικά πως η ομάδα του, καίτοι αδιάφορη βαθμολογικά από εδώ και πέρα, θα παίξει για τη νίκη και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.

"Ένας εκ των στόχων που θέσαμε από την αρχή ήταν όντως η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Σε αυτή την Ευρωλίγκα, το πρώτο στοίχημα είναι να μπεις στα πλέι οφ. Ο δεύτερος στόχος είναι το πλεονέκτημα έδρας και ο τρίτος η πρωτιά. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες και για τους αριθμούς και για το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς τους.

Το αρχικό μομέντουμ ανήκε στον Ολυμπιακό. Μετά το τάιμ άουτ, συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα κι έτσι κάναμε ένα σερί 10-0. Κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη. Χτυπήσαμε και στο low post και στις επαφές. Γι' αυτό σουτάραμε με 60%. Διαβάσαμε αρκετά καλά αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κι άλλο. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, αλλά το οφείλουμε στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μαχητικοί.

Ποτέ, μα ποτέ δεν διαλέγω αντιπάλους. Όποιος πάει να το κάνει, θα το πληρώσει στο τέλος. Αν έχω κάποια πληροφόρηση από το ιατρικό επιτελείο ότι κάποιος παίκτης χρειάζεται ξεκούραση, μπορεί να ξεκουραστεί. Αλλά μέχρι εκεί. Χωρίς καμία στρατηγική ή στόχευση για να ρυθμίσουμε πράγματα. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια με σημαντικούς αντιπάλους και θα πάμε με όλες τις δυνάμεις μας να τα κερδίσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ