20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιτούδης: «Παίξαμε λάθος στην άμυνα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» και παραδέχθηκε πως η δική του ομάδα έπαιξε λάθος ιδίως αμυντικά.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έπαιξε με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν πολύ κλειστός. Είχαμε το προβάδισμα, είχαν το προβάδισμα τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν πρόβλημα όπως τα έξι συνεχόμενα που πήραν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τους έδωσαν αυτοπείιθηση να πάρουν την μπάλα και να στήσουν ένα ακόμη play . Δεν σταματήσαμε τα επιθετικά τους όπλα όπως είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι αμυντικά θα γίνουμε καλύτεροι σ’ αυτό. Δεν έχουμε το χρόνο αυτή τη στιγμή, γιατί ακολουθεί ένας ακόμη αγώνας μεθαύριο, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το αν επαναπαύτηκαν  οι παίκτες του στο +10: «Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Δώσαμε χώρο σε αυτό που μπορουν να κάνουν καλύτερα οι παίκτες του Ολυμπιακού. Παίξαμε λάθος στην άμυνα, Δεν περιορίσαμε αυτό που έπρεπε όπως έλεγε το δικό μας πλάνο. Είχαμε τις στιγμές μας όπως είπαμε και 10 πόντους και 7 και 6, αλλά πουθενά δεν χαλαρώσαμε. Είχε καλές φάσεις, ο Σπανούλης ήταν σε πολύ καλή μέρα με 8 ασίστ αλλάξαμε αρκετές άμυνες πάνω δεν τα καταφέραμε».

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ