26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιτούδης: «Κάναμε κακή εμφάνιση, έχουμε ανοιχτά τα μάτια για μεταγραφή»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό στάθηκε στην κακή εμφάνιση των παικτών του, για τις απουσίες των Κλάιμπερν και Χάκετ ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο για κάποια μεταγραφή ώστε να αντικαταστήσει τον τραυματία Κλάιμπερν.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση, δεν φτάσαμε στα στάνταρ μας και δεν είχαμε την ίδια μαχητικότητα με τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς Κεμζούρα είπε πως έριξαν τα νούμερά μας, αλλά όταν μας λείπουν κορμιά όπως του Χάκετ και του Κλάιμπερν δεν είναι εύκολο για μας. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα, εστιάζουμε στα αρνητικά μας σημεία και είχαμε λάθος αντιμετώπιση στον αγώνα. Όλες οι ομάδες έρχονται για να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και δεν κοιτάζουν τραυματισμούς κλπ. Δεν μπορούμε να υποτιμάμε κανέναν. Προσπαθώ πάντα να έχω σε εγρήγορση τους παίκτες μου, αλλά κάναμε κακή εμφάνιση και ήμασταν πολύ άστοχοι» ενώ απάντησε και το ενδεχόμενο μιας πιθανής μεταγραφής:

«Έχουμε τα αυτιά και τα μάτια μας ανοικτά. Δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτη αμέσως τώρα. Πάντα έχουμε ανοικτά τα αυτιά και τα μάτια μας. Θα δούμε. Δεν μπορώ να σας πω ναι ή όχι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ