27.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ιτούδης : «Θέλαμε την νίκη για πολλούς λόγους»

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ένας άνθρωπος που πέρασε πολλά χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν αυτός που τον υποχρέωσε στην βαρύτερη εντός έδρας της ιστορίας του, ενώ στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ανέφερε πως η ΤΣΣΚΑ ήθελε για πολλούς λόγους τη νίκη :

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε. Ξέραμε την κρισιμότητα του αγώνα. Θέλαμε την νίκη για πολλούς λόγους. Τόσο για την κατάταξη, όσο και για να δείξουμε πως είμαστε εδώ, πως μπορούμε να παίξουμε. Παίξαμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Το ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολο. Μην ξεχνάτε πως παίξαμε απέναντι στην κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης και την κρατήσαμε πολύ χαμηλά. Είχαμε την νοοτροπία που θέλαμε, η οποία φάνηκε, για παράδειγμα, στα ριμπάουντ, όπως και στις μάχες που δώσαμε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, ενός καλού προπονητή. 

Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή, μπορούσαμε να πάμε στην ανάπαυλα με μεγαλύτερη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε για κάποια λάθη. Κάναμε κάποια λάθη και μας τιμώρησαν με δύο τρίποντα. Όμως, στο δεύτερο μέρος κάναμε μόλις 1 λάθος. Βρήκαμε περισσότερες κατοχές, πολλοί παίκτες έκαναν ένα βήμα προς τα μπροστά και βοήθησαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ