18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιτούδης: «Ηταν θέμα ενέργειας»

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε μόνο συγχαρητήρια να μοιράσει στους παίκτες του και κανένα, δημόσιο τουλάχιστον, παράπονο από την παρουσία τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Είχαν αυτοσυγκέντρωση και κυρίως αλλάξαμε γρήγορα την ενέργειά μας μετά το δυνατό ξεκίνημα του αντιπάλους. Μετά τους γρήγορους 17 πόντους που σκόραραν, μπήκαμε με το μυαλό μας στο ματς, τους επιτρέψαμε μόλις 12 στο υπόλοιπο ημίχρονο και με εννέα στην τρίτη περίοδο, τους βγάλαμε από το ρυθμό τους», ήταν το σύντομο και... περιεκτικό σχόλιο του προπονητή της ΤΣΣΚΑ.


Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε για την εύκολη απώλεια αυτοπεποίθησης, αλλά κυρίως για τη δεδομένη απώλεια ρυθμού της ομάδας του.
«Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε το ματς, είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση και σωστές αποφάσεις και προστατεύαμε καλά τη ρακέτα μας. Ακολουθήσαμε μέχρι κάποιο σημείο το πλάνο μας όπως είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε εύκολα καλάθια, ανοίξαμε το ροτέισιον με παίκτες που είχαν πολλές μέρες εκτός δράσης και αυτό είχε αποτέλεσμα να χάσουμε το ρυθμό μας. Είχαμε 11 χαμένα λέι απ στο πρώτο ημίχρονο και σιγά σιγά χάθηκε και η αυτοπεποίθησή μας και γινόμασταν όλο και πιο διστακτικοί.
Σε μια περίεργη χρονιά, πάντως, αυτή τη φορά βρεθήκαμε εμείς σε δύσκολη θέση εκεί που είχαμε βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό να δούμε πολλούς παίκτες μας να μένουν εκτός λόγω κορονοϊού και να χάνουμε αυτό τον ρυθμό που πλέον χρειάζεται χρόνο για να ξαναβρεθεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ