20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιτούδης: “Είναι σκληρό για εμάς”

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρά την απογοήτευση για την έκβαση του αγώνα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Ολυμπιακό και έπσευσε να δείξει το μέλλον για την ομάδα του.
"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την πρόκριση σε έναν αγών σαν τελικό. Τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο αντίπαλος ήταν σημαντικός παράγοντας, τον κράτησαν στο παιχνίδι και πάλεψε μέχρι τέλους. Εβαλαν περισσότερα ελεύθερα σουτ από έμας, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες να αναλύσουμε, αλλά σίγουρα είναι σκληρό το ότι δεν θα διεκδικήσουμε τον τίτλο.
Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, δυνατοί και να συνεχίσουμε. Συμμετέχουμε σε μια διοργάνωση με τέσσερις σπουδαίες ομάδες", είπε πριν... αγριοκοιτάξει τον άνθρωπο που τον ρώτησε αν είχε πλάνο για την αντιμετώπιση του Σπανούλη.
"Σοβαρά με ρωτάτε αν είχα πλάνο για τον Σπανούλη; Να σχολιάσω μόνο ότι είναι σπουδαίος παίκτης, πρέπεο να τον συγχαρώ που κέρδισε η ομάδα του με δικό του καλό παιχνίδι, αλλά δεν γίνεται να με ρωτάτε τέτοιο πράγμα. Ναι, είχαμε πλάνο, όπως και για κάθε άλλο παίκτη που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της σεζόν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ