18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιτούδης: Απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για τον Τζέιμς (vid)

Πολυτάραχη είναι η φετινή σχέση του Μάικ Τζέιμς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη. Στο παιχνίδι κόντρα στην Ούνικς Καζάν, έλαβε χώρα ένα νέο σκηνικό μεταξύ του Αμερικανού γκαρντ και του Έλληνα τεχνικού, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς να μη χρησιμοποιηθεί. 

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κόουτς Ιτούδη για το εν λόγω περιστατικό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς. Ο 50χρονος τεχνικός απέφυγε ωστόσο να μπει σε λεπτομέρεις, αναφέροντας πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα και τονίζοντας τις επαγγελαμτικές αξίες που τον διακρίνουν. 

«Με ξέρετε, είμαι εδώ επτά χρόνια. Είμαι επαγγελματίας, ξέρω τι εκπροσωπώ, ξέρω τι εστί ΤΣΣΚΑ, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γράμμα, μια ομάδα με ιστορία σχεδόν 100 χρόνων. Έχω απόλυτο σεβασμό για το παιχνίδι. Στην VTB πρέπει να διαλέγω ποιοι έξι παίκτες θα παίξουν και έκανε αυτό που έπρεπε για να έχω τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Δε χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Όμως ξέρετε ποιος είμαι, ξέρετε τι εκπροσωπώ. Ποιες έιναι οι αρχές μου, ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω», ανέφερε ενδεικτικά επί του θέματος. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 17:50 κι έπειτα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ