17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ιτούδης: “Αναζητώ κίνητρο για τους παίκτες μου” (vid)

Η Ευρωλίγκα ολοκλήρωσε τη σειρά "Focus On", με βίντεο σχετικά με τους μεγάλους πρωταγωνιστές στα γήπεδά της, κάνοντας ένα αφιέρωμα στον Δημήτρη Ιτούδη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Ιτούδης μιλά για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και τον εαυτό του:

"Τελείωσε. Αυτά ήταν συναισθήματα όταν πήραμε την Ευρωλίγκα. Ήταν ικανοποίηση, ανακούφιση και περηφάνια για τους παίκτες, την διοίκηση, τον σύλλογο, την οικογένειά μου, τους φιλάθλους και για όσους πίστεψαν σε εμάς. Βελτιώσαμε τους εαυτούς μας και διορθώσαμε τα προβλήματα που είχαμε αντιμετωπίσει.

Ψάχνω την επόμενη προπόνηση, την επόμενη κίνηση, τι πρέπει να κάνω για να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου και να ταιριάξουν στο σύστημά μας, ώστε να βγουν από την άνεσή τους. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, γεμάτη με παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορετικές δουλειές. Θέλουμε να δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Στο βίντεο μιλούν με κολακευτικά λόγια για τον Ιτούδη ο Κάιλ Χάινς... "Έκανε καταπληκτική δουλειά κάθε φορά που είχαμε τραυματισμούς ή νέους παίκτες. Μας διδάσκει σαν ένας καθηγητής σχετικά με το σύστημα".

Και ο Νταρούν Χίλιαρντ: "Είναι ένας προπονητής – θρύλος. Ξέρει πώς να δίνει κίνητρο στους παίκτες του, ξέρει πώς να τους σπρώχνει στα όριά τους. Ξέρει να κερδίζει, είναι έξυπνος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ