22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ιταλική… βόλτα στο Βερολίνο

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν χρειάστηκε να... πατήσει πολύ το γκάζι, η διαφορά ποιότητας με την Άλμπα ήταν σαφής και η ιταλική ομάδα πέρασε από το Βερολίνο με 84-70, μαζεύοντας άλλο ένα αποτέλεσμα στο δρόμο για την οκτάδα.

Ο Ρενέσες ήθελε να ακουμπήσει την μπάλα χαμηλά στον Λάμερς και ευεργετήθηκε, είτε με δικό του σκορ είτε με τους γκαρντ του να το εκμεταλλεύονται, με αποτέλεσμα το +7 που είχε σε διαδοχικές περιπτώσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και τελευταίο το 18-11, προτού μειώσει στο 18-13 της περιόδου ο Χάινς. Η αντίδραση ήρθε... με την απλή μέθοδο των τριών για την Αρμάνι, με τον Ντατόμε να δίνει το σύνθημα και τους ψηλούς να τον ακολουθούν μετά, αφού λύσεις βρέθηκαν από τους Χάινς-ΛεΝτέι και οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια (34-42).

Η συνέχεια δόθηκε από τις ατομικές ενέργειες του Πάντερ, με το ταλέντο του να αυξάνει την απόσταση στο +12 σε ένα τρίλεπτο (41-53), την ίδια στιγμή που στην άλλη πλευρά ο Λάμερς πάλευε σε πολλές περιπτώσεις μόνος του και αυτό να μην φτάνει, για να μειώσει αισθητά η γερμανική ομάδα (56-64). Ακόμη και οι αναπληρωματικοί του Μεσίνα, μάλιστα, έκαναν καλή δουλειά, κάτι που αποτυπώθηκε στο +13 στα τέσσερα λεπτά για το τέλος με τρίποντο του Ρολ (62-75). Σε εκείνο το σημείο πήρε ο Ρενέσες τάιμ άουτ, αλλά ουσιαστικά είχαν κριθεί και το σύνολό του δεν μπορούσε να γυρίσει το χαρτί, μιας και δεν άλλαξε κάποιος παράγοντας (70-84).

Δεκάλεπτα: 18-13, 34-42, 56-64, 70-84

ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Όσο περισσότεροι παίκτες είναι θετικοί ή και παραπάνω, τότε τόσο το καλύτερο. Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Αρμάνι, με τον Ζακ ΛεΝτέι να είναι πάλι ουσιαστικός με 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ, τους Κέβιν Πάντερ και Τζίτζι Ντατόμε να δίνουν τις σωστές εκτελεστικές «ενέσεις» με 14 πόντους και τον Κάιλ Χάινς να είναι... η «μπουλντόζα τσέπης» που γνωρίζουμε με 13 πόντους, πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Όταν είσαι εξαιρετικός στην εκτέλεση (15/30 τρίποντα και 15/29 δίποντα για την Αρμάνι έναντι 10/26 και 16/36 αντίστοιχα για την Άλμπα), τότε δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι με έναν αντίπαλο υποδεέστερό σου ποιοτικά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ