24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιταλία: Με έναν σέντερ στο Βελιγράδι

Τους δώδεκα παίκτες, με τους οποίους θα παλέψει για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανακοίνωσε η Ιταλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μέο Σακέτι, «έκοψε» τους Ρασούλ Ντιούφ και Μισέλ Ρούζιερ, ώστε να καταλήξει στην τελική αποστολή, στην οποία περιλαμβάνεται μόνο ένας σέντερ, ο Αμεντέο Τεσιτόρι της Βίρτους Μπολόνια. Οι Ακίλε Πολονάρα, Νικολό Μέλι και Σιμόνε Φοντέκιο, αλλά και ο νεαρός Νίκο Μανιόν αναμένεται να ηγηθούν του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου.

Εξάλλου, εκτός έμειναν ο Μάρκο Μπελινέλι και ο Λουίτζι Ντατόμε που προτίμησαν να ξεκουραστούν, ο Ντάνιελ Χάκετ που είναι τραυματίας και ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος έχει ακόμα υποχρεώσεις στο ΝΒΑ με τους Ατλάντα Χοκς.

Η δωδεκάδα της Ιταλίας, εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά επί σερβικού εδάφους, αποτελείται από τους εξής παίκτες; Γκαρντ: Νίκο Μάνιον, Ρικάρντο Μορασκίνι, Αλεσάντρο Παγιόλα, Μάρκο Σπίσου, Στέφανο Τόνουτ και Μισέλ Βιτάλι, φόργουορντ: Αγούντου Άμπας, Σιμόνε Φοντέκιο, Νίκολο Μέλι, Ακίλε Πολονάρα και Τζιανπάολο Ρίτσι, σέντερ: Αμεντέο Τεσιτόρι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ