23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιταλία: Μία ανάσα από το πρωτάθλημα η Βίρτους! (vid)

Mία Βίρτους Μπολόνια να την πιεις στο ποτήρι επικράτησε για άλλη μια φορά της "άδειας" από ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα μετά το Final Four της Ευρωλίγκας, Αρμάνι Μιλάνο με 76-58, και βρίσκεται πλέον μόλις μία νίκη μακριά από την επιστροφή της στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα, η Βίρτους βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έχτισε με ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο το σερί που χρειαζόταν για να κάνει τη διαφορά και να επικρατήσει των Μιλανέζων, φτάνοντας σε άλλη μία νίκη, την τρίτη διαδοχική στη σειρά των τελικών. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε στην τελευταία περίοδο να δεχτεί μόλις 6 πόντους από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, ενώ στον αντίποδα πραγματοποίησε το καλύτερο δεκάλεπτό της στον αγώνα, σκοράροντας 24 πόντους, και κάπως έτσι, κέρδισε με μία πλασματική μεν, εμφατική δε, διαφορά 18 πόντων την αντίπαλό της!

Σε αυτό το παιχνίδι για τους νικητές πρωταγωνιστής δεν ήταν ο συνήθης ύποπτος, Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έμεινε στους 12 πόντους, προσθέτοντας 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ, αλλά ο Ουίμς, με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από την Αρμάνι, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ντατόμε και Σιλντς με 14 πόντους έκαστος.

Το τέταρτο παιχνίδι, στο οποίο η Μπολόνια πάει για τη σκούπα και η Μιλάνο για να αποφύγει την ταπείνωση αλλά και να αναπτερώσει τις ελπίδες της στο... θαύμα, αναμένεται να διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής.

https://twitter.com/Eurosport_IT/status/1402724908057116681



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ