23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ιστορικό προσπέρασμα του Πρίντεζη στον Φασούλα

Ακόμη και σε μία νίκη ρουτίνας όπως αποδείχτηκε αυτή επί του Ρεθύμνου, δεν έλειψαν στοιχεία που την έκαναν ξεχωριστή για τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έμεινε ούτε 18 λεπτά στο παρκέ όμως πρόλαβε να σημειώσει δύο ξεχωριστά, ατομικά επιτεύγματα.

Ο διεθνής φόργουορντ με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 776 με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Basket League και προσπερνώντας τον Παναγιώτη Φασούλα που στην 6ετία 1993-1999 είχε 774, έγινε ο 3ος στη σχετική, ιστορική λίστα των ερυθρόλευκων. Θέμα χρόνου όμως είναι να βρεθεί και στη 2η θέση της, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης που βρίσκεται σε αυτήν, απέχει μόλις 10 αμυντικά ριμπάουντ έχοντας 786, αριθμό που ο “Πρι” θα φτάσει λογικά στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Η κορυφή πάντως της λίστας των κορυφαίων αμυντικών ριμπάουντερ του Ολυμπιακού, είναι μακριά για τον διεθνή φόργουορντ, αφού ο πρώτος ειναι ο Ντράγκαν Τάρλατς με 1.116.

Το δεύτερο επίτευγμα που προέκυψε για τον “Πρι” αφορούσε στα κλεψίματα. Κάνοντας δύο στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο έφτασε τα 152 με την ερυθρόλευκη φανέλα και με αυτά μπήκε στην πρώτη 5άδα της ιστορίας του Ολυμπιακού, “πιάνοντας” στην 5η θέση τον Θοδωρή Παπαλουκά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ