22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιστορική επιστροφή του Ταυρόπουλου στον Παπάγου

Σε αναζήτηση προπονητή βρισκόταν ο Παπάγου μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Σάββα Κατσούνη, και σε μια δύσκολη καμπή για την ομάδα βρίσκει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο ένας τεχνικού που συνέδεσε το όνομα του με τα χρυσά χρόνια του.

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο «Σαλούν» επιστρέφει μετά από 26 χρόνια ο Περικλής Ταυρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο των «Στρατηγών» από τον 1988 ως και το 1992, όταν αυτοί βρέθηκαν από την Β' Εθνική  στην τότε Α1, με τον ίδιο να την καθοδηγεί δυο σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Ο 64χρονος τεχνικός από την Έδεσσα έκτοτε βρέθηκε σε αρκετές ομάδες, έχοντας περάσει και από τις μικρές Εθνικές ομάδες, με τελευταίους του σταθμούς να είναι η Αγία Παρασκευή και ο Ιωνικός Νικαίας.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση, και για το αν θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής την Κυριακή (9/12) με τον Πρωτέα στην Βούλα. Τον Ιανουάριο του 2014 είχε τιμηθεί από τον Παπάγου σε παιχνίδι της Γ' Εθνικής των «Στρατηγών» με την ΑΓΕ Ζακύνθου, την οποία τότε καθοδηγούσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ