23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ιστορική άνοδος για Φρυγανιώτη

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α2 Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους και η ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας είναι μεγάλη.

Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΘ διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με το ΜΑΣ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 36 βαθμούς, έναν λιγότερο από το Γ.Σ. Μενεμένης και έναν περισσότερο από τον Π.Σ. Ευκαρπίας. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να ανέβουν δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη να ανέρχονται έτσι για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη χαρά η οικογένεια Φρυγανιώτη υποδέχθηκε την επισημοποίηση της ανόδου της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στην Α2 Γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία της, από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αθανάσιος Φρυγανιώτης και το Δ.Σ. συγχαίρουν από καρδιάς το προπονητικό team της γυναίκειας ομάδας του ΜΑΣ Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη και τις παίχτριές του για την επιμονή και για την υπομονή που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της μπασκετικής χρονιάς και ευχαριστούν για την μπασκετική παρέα που δημιουργήθηκε, καθώς και τις όμορφες μπασκετικές στιγμές που χάρισαν με το ωραίο μπάσκετ που έπαιξαν, σε μια παράξενη χρονιά, λόγω της πανδημίας, με ένα αναπάντεχα ευτυχισμένο τέλος που κανένας από εμάς δεν έχει ζήσει ποτέ του.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς της γυναικείας ομάδας Γ. Γκίρτσο (seafood&more Βυθός), Α. Δημητριάδη (OPTIKONXPRESS), Δ. Μανάρη (ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστήσιμο), τον γιατρό της ομάδας Ε. Λευκαδίτη και τον επί σειρά ετών συνεργάτη των Εκπαιδευτηρίων Γ. Μισαηλίδη, ιδιοκτήτη της εταιρίας αθλητικών ειδών Active Cap, για την αμέριστη ηθική συμπαράσταση στην κοινή αυτή συλλογική προσπάθεια. Γιατί η φιλοσοφία του Basketball -παιχνίδι, χαρά, συμμετοχή, συνεργασία, επίτευξη στόχου- πραγματώθηκε με το παραπάνω!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ