19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισραήλ: Νίκη-πρόκριση η Μακάμπι, σοκ με Πράδερ!

Την πρόκριση στον τελικό της Winners League πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία επικράτησε με 79-77 της Χαποέλ Ελιάτ και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών. Σοκ με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο για τον Κέισι Πράδερ, λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι κλειστό, το οποίο κρίθηκε στις τελευταίες φάσεις του αγώνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και καθαρότητα μυαλού, ευστοχόντας όποτε χρειάστηκε και κερδίζοντας έτσι το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με την Χαποέλ Ελιάτ.

Η Μακάμπι, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σταθερά πίσω στο σκορ, μπορούσε να διατηρήσει την επαφή με το σκορ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Εκεί, κάνοντας την επίθεσή της, πήρε το προβάδισμα και εν τέλει τη νίκη, καθώς το σουτ του Τζο Ράγκλαντ για τη νίκη αστόχησε, και η Χαποέλ έτσι έχασε το παιχνίδι. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κέισι Πραδερ. Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα, ο οποίος ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Χάποελ, έχοντας 28 πόντους, στραβοπάτησε και γύρισε το γόνατό του, με τον τραυματισμό να δείχνει πολύ σοβαρός. Ο προπονητής του, Άριελ Χαλάκμι, βλέποντας τον τραυματισμό του Πράδερ μάλιστα, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόουνς, με 27 πόντους, ενώ 15 προσέθεσε ο Σκότι Ουίλμπεκιν. Από την άλλη, ο άτυχος Πράδερ είχε 28 πόντους, ενώ 21 πόντους πρόσθεσε ο Μαρκλ Μπράουν.

https://twitter.com/WinnerLeague/status/1402359803364712451



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ