23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ισραήλ: Ήττα για Χολόν – Δέδα και ισοφάριση

Την ήττα από την Ιρόνι Νες Ζιόνα γνώρισε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών του πρωταθλήματος Ισραήλ, η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα, με τη σειρά να ισοφαρίζεται πλέον στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του ματς, και δεν τον άφησαν από τα χέρια τους καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο έχτισαν μία διαφορά 11 πόντων (26-15) ήταν το "κλειδί" για να μπορέσουν να έχουν ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, μιας και η ομάδα του Στέφανου Δέδα και δεύτερη της κανονικής διάρκειας της βαθμολογίας, δεν μπόρεσε να μειώσει και να απειλήσει τους γηπεδούχους. Έτσι, με τη νίκη της αυτή, η Ιρόνι Νες Ζιόνα στέλνει την σειρά σε τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το εισιτήριο των ημιτελικών της Winners' League, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ Χαποέλ Ιερουσαλήμ και Γκαλίλ Ελιόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους διακριθέντες της αναμέτρησης, πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μεγίνσε, με 28 πόντους και 14 ριμπάουντ, σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ 20 πρόσθεσε ο Ανγκόλα. Για τη Χολόν 20 πόντους είχε ο Χάρις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ