14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ισράηλ: Διακοπή ρεύματος, παράπονα και απόσυρση για τη Χολόν του Δέδα! (pic,vid)

Απίστευτες σκηνές στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ημιτελικών του πρωταθλήματος Ισραήλ μεταξύ Γκαλίλ Ελιόν και Χαποέλ Χολόν. Γενικευμένη διακοπή ρεύματος διέκοψε το παιχνίδι για περίπου μία ώρα, με την Χολόν του Στέφανου Δέδα να αρνείται να βγει στο παρκέ μετά την επανέναρξη, να ηττάται στα χαρτιά και να χαρίζει τη νίκη-πρόκριση στην αντίπαλη ομάδα! Αύριο αναμένεται η τελική απόφαση από την διοργανώτρια αρχή.

Είναι ένα παιχνίδι που τα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα μάλλον περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Με το παιχνίδι στο 60-55 υπέρ της Γκαλίλ Ελιόν και 7:07 να απομένουν για τη λήξη του αγώνα, τα φώτα έσβησαν και το γήπεδο βρέθηκε στο σκοτάδι! Μία γενικευμένη διακοπή ρεύματος στην πόλη του Ισραήλ και η αποτυχία της γεννήτριας του γηπέδου να δουλέψει, ανάγκασαν τις δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια, περιμένοντας για σχεδόν μία  ώρα την επιστροφή του ρεύματος. Η Χολόν, η οποία στην τρίτη περίοδο είχε κάνει ένα επιμέρους σκορ 19-11, βρισκόταν πίσω στη διεκδίκηση της νίκης που θα της χάριζε το μπρέικ και θα της έδινε το δικαίωμα να επιστρέψει τη σειρά στην έδρα της για τρίτο καθοριστικό παιχνίδι. Η διακοπή ρεύματος άφησε αυτήν την προσπάθεια στη μέση, όμως την ίδια ώρα, οι οπαδοί της, αρκετά ευθιάδετοι, έδιναν το δικό τους σόου στα... σκοτάδια:

https://twitter.com/thesportsrabbi/status/1402723768670248967

Τελικά, με τα φώτα να μην δείχνουν να επανέρχονται και την αναμονή να προσεγγίζει την ώρα, οι υπεύθυνοι του αγώνα αποφάσισαν την διεξαγωγή ολόκληρου του αγώνα την Παρασκευή, μία απόφαση που έδειχναν να αποδέχονται και οι δύο ομάδες. Όμως λίγα μόλις λεπτά μετά την απόφαση, τα φώτα επέστρεψαν και άρχισε το... τρίτο ημίχρονο! Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την διεξαγωγή τελικώς των υπολειπόμενων 7 λεπτών, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αρνήθηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια! Παρά τις διαβουλεύσεις του κομισάριου του αγώνα με την πλευρά της Χολόν αλλά και τους εμβρόντητους οπαδούς της ομάδας που εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους προς πάσα κατεύθυνση για τις εξελίξεις, η ομάδα του Στέφανου Δέδα δεν βγήκε από τα αποδυτήρια.

https://twitter.com/thesportsrabbi/status/1402734711336837121

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη στα χαρτιά της Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, η οποία, αν μείνουν ως έχουν τα πράγματα, θα γράψει το 2-0 στη σειρά και θα πάρει το εισιτήριο για τους Τελικούς του Ισραήλ, στους οποίους θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Από την άλλη, η Χολόν και ο Στέφανος Δέδας πιθανώς να τελειώσουν άδοξα μία φανταστική σεζόν, με επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Λίγη ώρα μετά το οριστικό κλείσιμο του φύλλου αγώνος, ανακοινώθηκε πως αύριο το πρωί αναμένεται συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, με στόχο την εξέταση των όσων έγιναν στο παιχνίδι και την τελική απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης, αλλά και της σειράς εν συνόλω.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ