24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ισπανία: Ο Γκαρούμπα ο καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν (vids)

Στον 19χρονο ψηλό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ουσμάν Γκαρούμπα, δόθηκε το βραβείο του καλύτερου Νεαρού παίκτη της σεζόν που ολοκληρώνεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Liga Endesa.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, ο 19χρονος Ισπανός σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτός που ξεχώρισε στην ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οπαδοί, δημοσιογράφοι, παίκτες αλλά και προπονητές, για τους καλύτερους της φετινής σεζόν, συγκεντρώνοντας 90 πόντους, έναντι του 2ου, Ντίνο Ράντοντσιτς. Ο Γκαρούμπα, τη φετινή σεζόν έχει αναβαθμίσει τον ρόλο του στην "Βασίλισσα" και δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λάσο, ώστε μαζί με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς και τον Κάρλος Αλοθέν να αποτελέσουν τα δύο νέα μεγάλα κεφάλαια της ομάδας της Μαδρίτης.

Ο Γκαρούμπα έχει μέσους όρους 5.7 πόντων, 5.2 ριμπάουντ και 8.3 στο σύστημα αξιολόγησης στην φετινή σεζόν.

Παράλληλα, η Liga Endesa ανακοίνωσε και την καλύτερη πεντάδα νέων της διοργάνωσης. Σε αυτήν, όπως είναι λογικό βρίσκεται ο Ουσμάν Γκαρούμπα, ενώ μαζί του από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κάρλος Αλοθέν, ο Λεάντρο Μπολμάρο της Μπαρτσελόνα, ο Ντίνο Ράντοντσιτς της Σαραγόσα και ο Γιαννίκ Ενζόσα της Ουνικάχα Μάλαγα.

https://www.youtube.com/watch?v=CyBtWmuTlCE&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=VrDPT3eNwkI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ