20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισπανία: «Μπαμ» με Μούσα η Μπρεογάν! (pic)

Το "μπαμ" του δικού της μεταγραφικού καλοκαιριού έκανε η Ρίο Μπεογράν, η οποία ανακοίνωσε την υπογραφή του Βόσνιου φόργουορντ, Ντζάναν Μούσα!

H ομάδα της Ρίο Μπρεογάν θα βρίσκεται στην Liga Endesa της σεζόν 2021-22 μετά από δύο χρόνια απουσίας και η στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η ομάδα της Γαλικίας θα χρειαστεί κάθε βοήθεια που μπορεί να εξασφαλίσει ώστε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και σίγουρα, η ανακοίνωση της υπογραφής του Ντζάναν Μούσα, γεμίζει με αισιοδοξία τους υπεύθυνους της ομάδας ότι η βοήθεια αυτή θα βρεθεί.

Ο Βόσνιος φόργουορντ, ο οποίος ξεκίνησε ως ένα από τα μεγάλα κεφάλαια του μπάσκετ της χώρας του και ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα στην ηλικία του, βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται σε ένα τέλμα μόλις στα 22 του, και ο ίδιος σίγουρα ελπίζει πως στην Μπρεογάν θα μπορέσει να επαναφέρει τις "μετοχές" του σε ανοδική πορεία. Ο Μούσα ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Τσεντεβίτα, με την οποία έχτισε το όνομά του, και κέρδισε το εισιτήριο για το ΝΒΑ και τους Μπρούκλιν Νετς.

Η πορεία του στο NBA ήταν απογοητευτική και μετά από τρία χρόνια, στις αρχές του έτους, επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Εφές, με την οποία μπορεί να στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας και Ευρώπης, όμως αγωνίστηκε ελάχιστα. Μέτρησε μόλις 12 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και χρησιμοποιήθηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Τουρκίας, στο οποίο έγραψε 11.4 πόντους ανά αγώνα.

Με την ομάδα της Γαλικίας, ο Μούσα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

https://twitter.com/CBBreogan/status/1417903580296761345



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ