21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ισπανία: Με τα αδέρφια Γκασόλ στο Τόκιο (pic)

Με την "λάμψη" των αδερφών Γκασόλ, πολύ πιθανώς στο τελευταίο τουρνουά της τεράστιας καριέρας του Πάου, θα βρεθεί στο Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες η εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία μπάσκετ της Ισπανίας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο κοινοποίησε την τελική 18άδα παικτών που αναμένεται να βρεθούν στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στην προεπιλογή αυτή, ξεχωρίζουν, όπως αναφέραμε παραπάνω, τα αδέρφια Γκασόλ, οι πολύπειροι ηγέτες του ισπανικού μπάσκετ, αλλά και το παιδί θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ουσμαν Γκαρούμπα, ο οποίος για πρώτη φορά θα φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Α

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και άλλες... παλιοσειρές, της χρυσής φουρνιάς, όπως είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο Σέρχιο Γιουλ, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ και ο Ρίκι Ρούμπιο.Από απόντες, δεν μπορούν παρά να μην ξεχωρίσουν ο Νίκολα Μίροτιτς και ο τραυματίας Σερτζ Ιμπάκα.

Οι Ισπανοί, οι οποίοι πηγαίνουν στο Τόκιο ως οι εν ενεργεία πρωταθλητές Κόσμου, βρίσκονται στο τρίτο όμιλο της Ολυμπιάδας, μαζί με την Ιαπωνία, την Αργεντινή αλλά και τον νικητή του Προολυμπιακού τουρνουά του Κάουνας.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που κάλεσε ο Σκαριόλο:

Α. Αμπάλδε, Α. Αμπρίνες, Κ. Αλοθέν, Ντ. Μπριθουέλα, Β. Κλαβέρ, Ρ. Φερνάντεθ, Ο. Γκαρούμπα, Π. Γκασόλ, Μ. Γκασόλ, Χ. Ερνανγκόμεθ, Ο. Ερνανγκόμεθ, Σ. Γιουλ, Τ. Λόπεθ. Σ. Μαρτίνεθ, Π. Οριόλα, Σ. Ροντριγκεθ. Ρ. Ρούμπιο και Σ. Σάιθ.

 

https://twitter.com/BaloncestoESP/status/1406192042267529218



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ