19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ισπανία: Εύκολα η Βαλένθια, «λυτρωτής» Σκραμπ για Ομπραντόιρο (vids)

Μία πολύ εύκολη νίκη πήρε η Βαλένθια απέναντι στη Μανρέσα, ανοίγοντας λογαριασμό για τη νέα σεζόν, ενώ η Ομπραντόιρο λυτρώθηκε από το νικητήριο σουτ του Τόμας Σκραμπ, απέναντι στη Μπανταλόνα.

Τρία παιχνίδια περιελάμβανε το απογευματινό "μενού" της ισπανικής Liga Endesa. Στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια, η Βαλένθια είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στη Μανρέσα, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας με 89-69. Οι "Νυχτερίδες" κέρδισαν και τις τέσσερις περιόδους της αναμέτρησης, χτίζοντας σταθερά μία μεγάλη διαφορά, η οποία κατέληξε στο +20 με το τέλος της βραδιάς. Πρωταγωνιστές για τους νικητές ο Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς και ο Χοσέπ Πουέρτο, οι οποίοι σκόραραν από 17 πόντους ο καθένας.

https://twitter.com/ACBCOM/status/1441467947973701642

Στο δεύτερο παιχνίδι του απογεύματος, δεν έλειψε το "δράμα". Ομπραντόιρο και Μπανταλόνα πήγαν σώμα με σώμα μέχρι να ηχήσει η τελευταία κόρνα της γραμματείας. Οι δύο ομάδες πήγαν στα ίσα (47-47) στο ημίχρονο, με το δεύτερο μέρος να πηγαίνει καλάθι-καλάθι, μέχρι να καταλήξουμε στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Τόμας Σκραμπ πήρε την μπάλα στην κορυφή, εφόρμησε στη ρακέτα και με ένα δύσκολο, εκτός ισορροπίας καλάθι έγραψε στη λήξη το 93-91 και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα από το Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα. Για τους νικητές, πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον... άνθρωπο της στιγμής, Τόμας Σκραμπ, ο οποίο πέτυχε 15 πόντους και κατέβασε 5 ριμπάουντ.

Δείτε το νικητήριο καλάθι του Σκραμπ:

https://twitter.com/ACBCOM/status/1441479125974278146

Τέλος, η Μούρθια είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις, την οποία κέρδισε με 88-66, φτάνοντας έτσι και αυτή στην πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν. Η Ουνιβερσιδάδ πήρε τον έλεγχο από νωρίς, καθώς το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 18-11, και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Για την γηπεδούχο ομάδα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αιζέια Τέιλορ με 23 πόντους, ενώ 18 πρόσθεσε ο Θαντ ΜακΦάντεν. Ο Κώστας Βασιλειάδης αγωνίστηκε ελάχιστα, μοιράζοντας 1 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ