25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισοφάρισε με Θανάση η Ανδόρρα (Vids, Pics)

Για μία ακόμη φορά η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Μόρα Μπανκ Ανδόρρα και αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα. Η ομάδα του Θανάση Αντετοκούνμπο πήρε τη νίκη με 89-77, ισοφάρισε σε 1-1 και η σειρά μεταφέρεται ξανά στην Μαδρίτη για την τρίτη αναμέτρηση της σειράς (28/5).

Μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο επιθετικά και για τις δύο ομάδες, η κατάσταση άρχισε σταδιακά να... στρώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει το προβάδισμα και να καταφέρνει να κλείσει το πρώτο μισό προηγούμενη 35-38 με πολύ καλό σε άμυνα και ριμπάουντ τον Γκούσταβο Αγιόν και τον Τζέισι Κάρολ να δίνει λύσεις επιθετικά.

Για μία ακόμη φορά όμως αποδείχθηκε πως το γήπεδο... γέρνει όταν παίζει κάποια ομάδα στην Λα Μπομπονέρα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν 34 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο με τους Γιόργκι Σερμαντίνι και τον Άντριου Αλμπισί σε πρώτο πλάνο, αλλά καθοριστικότατο και τον Θανάση Αντετοκούνμπο κάνοντας ουκ ολίγες φορές τον αδελφό του Γιάννη, να σηκωθεί από τη θέση του για να τον χειροκροτήσει με ένα πλατύ χαμόγελο. Με αυτά και μ ‘ αυτά η Ανδόρρα έφτασε στο +11 (60-49) με τρία συνεχόμενα τρίποντα από τους Αλμπισί και Νταβίντ Ναβάρο.

Οι Μαδριλένοι με τον Κάρολ να... πυροβολεί μείωσαν (60-55, 27'45''), αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν γρήγορα για να φτάσουν στο +10 (69-59, 30') και να συνεχίσουν στο τέταρτο δεκάλεπτο ως το +16 (77-61, 34'). Η Ρεάλ συνέχιζε με τα τρίποντα, παρά το ότι πλέον είχε φτάσει στο 4/25 (!), ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι φαινόταν να τα βάζουν όλα και επιπλέον είχαν την τύχη να έχουν στην οργάνωση του παιχνιδιού τον Αυστριακό Τόμας Σράινερ που για μία ακόμη φορά έδειχνε πως μπορεί εύκολα να σταθεί και σε υψηλότερο επίπεδο.

Η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα ως το τέλος του παιχνιδιού, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είχε χάσει την συγκέντρωσή της, ενώ από την άλλη η Ανδόρρα είχε τον καλώς εννοούμενο ενθουσιασμό που την οδήγησε ως το τελικό 89-77. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο άφησε το παρκέ με πέντε φάουλ, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, έχοντας σε 22'12'' 12 πόντους (5/12 εντός πεδιάς), 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ