19.9 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

«Ιπτάμενος» Τόμπσον, νέο ρεκόρ για Κάρι (vids)

Ο Κλέι Τόμπσον «πέταξε» στην «Oracle Arena», στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στον πρώτο τελικό της Δύσης στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι πρωταθλητές έφθασαν με άνεση στη νίκη, με τον 29χρονο γκαρντ να βάζει το… κερασάκι με δυναμικό κάρφωμά του, ύστερα από ασίστ του Στεφ Κάρι. Απόλυτα λογικά, φιγουράρει στην κορυφή του ημερήσιου Top 5 του ΝΒΑ, μπροστά από τους Μο Χάρκλες, Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, Κέβον Λούνεϊ και Ρόντνεϊ Χουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=gebnHR-6A-0

Ο Στεφ Κάρι, από την πλευρά του, έφθασε τις 34 φορές που κατάφερε να βάλει τουλάχιστον 30π. στα πλέι οφ του ΝΒΑ, έχοντας συνολικά 36π. με 9/15 τρίποντα. Έτσι, ισοφάρισε σε αριθμό αναμετρήσεων τον Τζέιμς Χάρντεν και μαζί με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ είναι οι μοναδικοί εν ενεργεία παίκτες με τέτοιες επιδόσεις στα πλέι οφ. Παράλληλα, ισοφάρισε το ρεκόρ του στα πλέι οφ με εννέα τρίποντα και μαζί με το συμπαίκτη του στους «πολεμιστές» Κλέι Τόμπσον και το Ρέι Άλεν είναι οι μόνοι, στην ιστορία του ΝΒΑ, με τουλάχιστον εννέα τρίποντα σε περισσότερα από ένα ματς πλέι οφ.

https://www.youtube.com/watch?v=7TrrYSEhiuw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ