23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ιπποκράτης Κω: Διπλή ενίσχυση

Η Κυριακή Γεωργαντζά και η Μαρία Χρυσάκη αποτελούν τις πρώτες δύο κινήσεις του Ιπποκράτη Κω στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα από το νησί της Δωδεκανήσου, η οποία θα αγωνιστεί την καινούρια σεζόν στην Α2 Γυναικών και συγκεκριμένα στο 2ο Όμιλο Νότου, ενισχύθηκε με την 22άχρονη γκαρντ/φόργουορντ και την 19χρονη πρώην παίκτρια της ΕΑΚΑ, την οποία οι διοικούντες ευχαρίστησαν θερμά για την παραχώρησή της.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση της ταλαντούχας καλαθοσφαίριστριας Μαρίας Χρυσάκη από την Ε.Α. Καλύμνου. Η Μαρία είναι 19 ετών και έχει ύψος 1.81 και θα αγωνιστεί με την ομάδα μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΕΑΚΑ για την παραχώρησή της αθλήτριας. Μαρία, σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη! Καλώς όρισες στην οικογένειά μας.

Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Κυριακής Γεωργαντζά. Η Κυριακή είναι 22 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις "2"-"3", έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες των Ο.Α. Χανίων,  Αναγέννησης Λαμίας και Έσπερου Λαμίας. Καλώς όρισες Κυριακή στην οικογένειά μας, σου ευχόμαστε υγεία και ευόδωση των στόχων σου με την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ