17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ιπποκράτης Κω: Έφθασε τις πέντε μεταγραφές

Ακόμα δύο παίκτριες ενέταξε στο ρόστερ του ο Ιπποκράτης Κω, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Μελλίνη και την Έλλη Σταυριανάκη, οι οποίες αγωνίζονταν στο Διαγόρα Ρόδου και την Α.Ε. Καλύμνου, αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ιπποκράτης Κώων ανακοινώνει τη μεταγραφή μιας αθλήτριας κόσμημα για το χώρο του μπάσκετ, της Δήμητρας Μελλίνη. Το πλούσιο βιογραφικό της αθλήτριας τόσο με το εθνόσημο στο στήθος στην εθνική ομάδα Κωφών και τους τίτλους που κατέκτησε, όσο και στους συλλόγους που αγωνίστηκε αποτελούν εχέγγυα μετάδοσης, ήθους και πάθους στις πολύ νεαρές αθλήτριες του συλλόγου μας. Η Δήμητρα είναι 30 ετών, με ύψος 1,78μ. και μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις "4" και "5".

Με αυτή τη μεταγραφή συνεχίζεται και η προσπάθεια του συλλόγου μας για στελέχωση με αθλήτριες από τα Δωδεκάνησα! Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Διαγόρα για την παραχώρηση της αθλήτριας. Καλώς όρισες, Δήμητρα, στην οικογένειά μας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Κώων Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Έλλης Σταυριανάκη. Η Έλλη είναι 31 χρόνων, με ύψος 1,78μ., άνηκε στο Διαγόρα και πολύ σύντομα θα μετακομίσει στο νησί μας. Πριν από τον Διαγόρα η Έλλη έπαιζε στην Β’ ΕΣΚΑ με την φανέλα του Α.Ο. Πεύκης. Καλώς όρισες, Έλλη, στην οικογένειά μας!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η Έλλη Σταυριανάκη είναι η 5η μεταγραφή της ομάδας μας μετά την Κυριακή Γεωργαντζά, τη Μαρία Χρυσάκη, την Ευδοκία Σμαλιού και την Δήμητρα Μελλίνη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις δύο δωδεκανήσιες ομάδες, την Ε.Α. Καλύμνου και τον Διαγόρα, για την άριστη συνεργασία τους, καθώς στόχος της ομάδας μας είναι η προβολή καθαρά της Δωδεκανήσου.... Αλλάζουμε το σλόγκαν μας λοιπόν που για πολλά χρόνια είχαμε "Ιπποκράτης, Ένα Νησί-Μία ομάδα" και στοχεύουμε στο σλόγκαν "Δωδεκάνησος-Ιπποκράτης, Μία ομάδα"».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ