23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιονέσκου: “Η πιο σκληρή χρονιά”

Η Σαμπρίνα Ιονέσκου ήταν η MVP του φετινού κολλεγιακού πρωταθλήματος σύμφωνα με τους περισσότερους και σίγουρα βάσει αριθμών γράφοντας ιστορία. Αυτό που ήθελε ήταν να κλείσει την τελευταία της σεζόν στο Όρεγκον με έναν τίτλο. Η ομάδα της ήταν από τα φαβορί, αλλά δεν θα διεκδικήσει ποτέ το τρόπαιο, αφού το NCAA διέκοψε κάθε αγωνιστική δράση εξαιτίας του κορονοϊού.

Η Ιονέσκου είπε το δικό της "αντίο" στα κολλεγιακά της χρόνια: "Η φετινή χρονιά ήταν η δυσκολότερη στη ζωή μου και δεν περίμενα να τελειώσει έτσι η τελευταία μου χρονιά στο κολλέγιο έτσι. Λυπάμαι, αλλά ειλικρινά το καταλαβαίνω απόλυτα. Στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους φιλάθλους και το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, σας ευχαριστώ για τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Παρά το έχουν δουλειές που έμειναν στη μέση και θα παραμείνουν έτσι, ήμουν ευλογημένη που ήμουν κομμάτι αυτού του ταξιδιού. Ευχαριστώ για όλες τις αναμνήσεις και πάντα θα βρίσκεστε κοντά στην καρδιά μου".

Η Ιονέσκου συνδεόταν με φιλία με τον Κόμπι Μπράιαντ και ήταν από τους ελάχιστους που μίλησαν στο μνημόσυνό του στο Staples Center. Επίσης, φέτος, έγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς έχει η πρώτη αθλήτρια στο ΝCAA, στην ιστορία του ανδρικού και του γυναικείου πρωταθλήματος, που έφτασε και ξεπέρασε τους 2000 πόντους, τα 1000 ριμπάουντ και τις 1000 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ