25.2 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ινγκλς: «Θα παρατούσα τώρα το μπάσκετ για να προστατέψω το γιο μου»

O Tζο Ινγκλς σε μια απολαυστική συνέντευξη στο "The Athletic” άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την κατάσταση που βιώνει με την οικογένειά του λόγω κορονοϊού αλλά και για το αυτιστικό παιδί του όπου ομολόγησε ότι θα έκανε τα πάντα για να τον προστατέψει από την πανδημία.

Ο Αυστραλός παίκτης μετά το κρούσμα κορονοϊού του συμπαίκτη του, Ρούντι Γκομπέρ, σταμάτησε απότομα την αγωνιστική δράση όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ΝΒΑ δίχως να γνωρίζουν την ημερομηνία επιστροφής στα παρκέ.

Πάντως αυτό φαίνεται να έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τον Ινγκλς, καθώς βασική του προτεραιότητα είναι η οικογένειά του και συγκεκριμένα ο γιος του, Τζέικομπ, ο οποίος είναι αυτιστικός.

«Αν χρειαστεί να μου πεις πως δεν μπορείς να παίξεις ξανά μπάσκετ για να προστατεύσεις τον Τζέικομπ από αυτό που συμβαίνει, να πετάξεις στην Αυστραλία, να μην παίξεις άλλο ματς στη ζωή σου και να νιώσεις ικανοποιημένος;

Θα μπορούσα να περπατήσω έξω από το γυμναστήριο αυτή τη στιγμή, με τα ρούχα μου και να πάω στο αεροδρόμιο!» απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια και συνέχισε:

«Θα είχα μηδενικά θέματα με αυτήν την επιλογή, επειδή θα ήθελα να βάλω πρώτη την οικογένεια μου. Δεν θέλω ο Τζέικομπ να περάσει κάτι τέτοιο. Δεν θέλω η αδελφή του η Μίλα να περάσει τίποτα και σίγουρα δεν επιθυμώ η μητέρα του να υπομείνει κάτι ανάλογο. Είναι πραγματικά δύσκολο» ήταν τα λόγια του αφοσιωμένου πατέρα, Τζο Ινγκλς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ