19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ικανοποιημένοι και οι δύο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εκτός έδρας της Νίκης Λευκάδας και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, με τον προπονητή του να «κρατάει» το αποτέλεσμα.

Οι «πράσινες» αναδείχθηκαν νικήτριες στον πρώτο επίσημο αγώνα τους για τη σεζόν 2019-2020 και ο Γιώργος Καντζιλιέρης, μιλώντας μετά το ματς, στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που κέρδισαν οι παίκτριές του εν όψει της συνέχειας: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας και σίγουρα κρατάμε το αποτέλεσμα, που ήταν και το ζητούμενο σε ένα μονό ματς Κυπέλλου. Ήταν μια νίκη ουσίας, γιατί μας έφερε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και ψυχολογίας ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά και στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, όταν νικάς έναν δυνατό αντίπαλο που πέρυσι ήταν στον τελικό του θεσμού σού δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριές μου που ήταν συγκεντρωμένες στο ματς και ασφαλώς θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, οι οποίοι δημιούργησαν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα».

Ο Νίκος Δουβίτσας, από την πλευρά των ηττημένων, επίσης εμφανίστηκε ικανοποιημένος. Εξάλλου, οι παίκτριές του έπιασαν κακή απόδοση ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όπως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των νησιωτισσών: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση. Εμείς παίξαμε αρκετά καλά και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά, στα όρια του φάουλ. Πιστεύω ότι όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στο σουτ κερδίζει ο πιο τυχερός. Για εμάς στην ουσία οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν τώρα, καθώς όπως έχω ξαναπεί στόχος μας είναι η παραμονή και για αυτό πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε για αυτό. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές που με την εμπειρία τους βοήθησαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε καταπληκτική ατμόσφαιρα τόσο από φίλους του Παναθηναϊκού όσο και της Νίκης Λευκάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ