24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση ΠΑΟΚ για την κλήρωση

Εφικτή είναι η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Φάιλαλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών σύμφωνα με το Βασίλη Αγγελίδη.

Η τελική φάση της φετινής διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα στις 23-25 Μαρτίου, με τις Θεσσαλονικιές να τίθενται αντιμέτωπες με τον Αθηναϊκό. Ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα της κληρωτίδας εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός του τμήματος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βασίλης Αγγελίδης: «Το αποτέλεσμα της κλήρωσης μας αφήνει ικανοποιημένους αφού μας δίνει το δικαίωμα, εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί και ανταγωνιστικοί, να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Το κατά πόσο βέβαια είναι καλή μια κλήρωση φαίνεται στο τέλος, στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Να υπενθυμίσω εδώ ότι το τμήμα προκρίνεται για τρίτη φορά στην ιστορία του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου έχοντας κατακτήσει μία φορά τη δεύτερη θέση και μία φορά την τρίτη στον θεσμό. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ