27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ικανοποίηση Λιόνα, χτύπησε ο Βανδώρος

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Βανδώρου επισκίασε την ευρείας έκτασης νίκη της Αχαγιάς ’82 επί της Ολυμπιάδας Άσσου Λεχαίου, στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας.

Ο 24χρονος γκαρντ αποχώρησε τραυματίας από την κυριακάτικη (29/10) αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου χτύπησε στο δάκτυλο και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. «Αφιερώνουμε τη νίκη μας στο Δημήτρη Βανδώρο, που τραυματίστηκε και περιμένουμε να μάθουμε το μέγεθος του τραυματισμού. Του εύχεται όλη η ομάδα περαστικά του! Επίσης, θέλουμε να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας, που μας στηρίζει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι», ανέφερε σχετικά ο Θανάσης Λιόνας, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της Αχαγιάς ’82, από εκεί και πέρα, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Όπως τόνισε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αχαϊκής ομάδας: «Είμαστε ευχαριστημένοι αρχικά γιατί κάναμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερον γιατί πιάσαμε καλή ομαδική απόδοση. Βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα ευστοχίας όλα τα παιδιά. Όσα χάσαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τα βάλαμε σήμερα (χθες, 29/10). Συγχαρητήρια σε όλους γιατί αντιδράσαμε θετικά, αφού πρώτα περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Συνεχίζουμε, αφού το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ