23.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ιδιοκτήτης Ουόριορς: «Ίσως να ήταν τελικά σωστή η αποχώρηση του Ντουράντ»

Μπορεί οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να έπεσαν ξαφνικά σε μία χρονιά από τα... σαλόνια στα αλώνια μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Ντουράντ αλλά ο ιδιοκτήτης των πολεμιστών, Τζόε Λάκομπ, υποστήριξε ότι ίσως αυτό να ωφέλησε και τις δύο πλευρές.

Οι Ουόριορς την φετινή περίοδο αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του πρωταθλήματος και ο Τζόε Λάκομπ μιλώντας στο "The Athletic" θεώρησε σωστή την κίνηση του Κέβιν Ντουράντ να μετακομίσει στο Μπρούκλιν μετά τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε με τους πολεμιστές τόσο για τον οργανισμό μακροπρόθεσμα όσο και για εκείνον.

«Είναι λίγο παράξενο που το λέω, αλλά ίσως να ήταν σωστό που έφυγε τη στιγμή που το έκανε. Για αυτόν σίγουρο. Θέλω να έχει μία καλή καριέρα, να νιώθει χαρούμενος. Ένιωθε προφανώς πως δεν ήταν σωστό να συνεχίσει μαζί μας. Δεν ήταν άνετος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν γνωρίζω το γιατί.

Όποιος και να ήταν ο λόγος όμως, αυτός προχώρησε. Δεν θα έπαιζε άλλωστε την τελευταία του χρονιά μας μαζί λόγω του τραυματισμού. Θα είχαμε ένα υπέρογκο μισθολόγιο στην ομάδα. Ίσως να ήταν το καλύτερο. Μπορέσαμε έτσι να προχωρήσουμε σε μία ανοικοδόμηση, νωρίτερα από ότι θα κάναμε.

Ίσως να αποδειχτεί πως έγινε το σωστό σε μακροπρόθεσμη σκέψη. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Πάντα κοιτάζω το θετικό κομμάτι της οποιασδήποτε κατάστασης. Ναι, έφυγε. Είναι αρνητικό. Το θετικό όμως είναι ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά γρηγορότερα και να πάμε στην επόμενη φάση αυτού που κάνουμε» ήταν τα λόγια του Τζόε Λάκομπ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ