31.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ιδιοκτήτης Βίρτους: «Αν προκύψει κενή θέση στη Εuroleague θα είμαστε το φαβορί»

Η Βίρτους Μπολόνια δεν εγκαταλείπει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Euroleague και μετά τις τελευταίες εξελίξεις της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τον Παναθηναϊκό οι Ιταλοί ελπίζουν να εξασφαλίσοτν μία θέση με βάση τα λεγόμενα του Μάσιμο Τζανέτι.

Ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια επιβεβαίωσε τον μεγάλο πόθο της ομάδας να συμμετάσχει στη Euroleague μετά την μεγάλη επένδυση που έκαναν φέτος και δεν έπιασε τόπο λόγω της πανδημίας. Περιμένουν να δουν πως θα καταλήξει το σίριαλ της Euroleague και του Παναθηναϊκού ώστε να ανακτήσουν τις ελπίδες τους για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση και να μην περιμένουν ακόμη μία σεζόν μέσω του Eurocup.

«Θέλουμε να παίξουμε στην EuroLeague και έχουμε κάνει τα απαραίτητα βήματα. Έχουμε μιλήσει με τους μάνατζερ της EuroLeague και διαπραγματεύονται την έξοδο του Παναθηναϊκού. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε. Αν προκύψει θέση, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η EuroLeague έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για το πρότζεκτ μας, που περιλαμβάνει και νέο γήπεδο. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό, αλλά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Euroleague» ήταν τα λόγια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ