23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ιδανικό ντεμπούτο του Καστρίτη στη Χάποελ Τελ Αβίβ!

Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε στο νέο του ξεκίνημα ο Γιάννης Καστρίτης στον πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ, καθώς απέδρασε με μια σπουδαία νίκη από την έδρα της σκληροτράχηλης Χάποελ Ιερουσαλήμ με 91-80.

Άριστα πήρε ο Γιάννης Καστρίτης στο ντεμπούτο του με την Χάποελ Τελ Αβίβ ξεπερνώντας το δύσκολο εμπόδιο της αντιπάλου της ΑΕΚ στο BCL, Χάποελ Ιερουσαλήμ, με σκορ 91-80 και εκτός από το θετικό αποτέλεσμα κρατάει την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Έλληνα τεχνικού.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ διατηρούσε τα ηνία του σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κρατώντας σε απόσταση τους γηπεδούχους. Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Μαρκ Λάιονς σημειώνοντας 23 πόντους ενώ από κοντά ακολούθησε ο Λατάβιους Ουίλιαμς με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την πλευρά της Χάποελ Ιερουσαλήμ ξεχώρισε ο Τασόν Τόμας με 23 πόντους και ο ΤζέιΚοβάν Μπράουν με 23 πόντους.

Με αυτή την σπουδαία νίκη η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πάτησε στην οκτάδα με ρεκόρ 7-11 ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλο έδαφος για την πρώτη θέση (13-4).

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 35-41, 54-64, 81-90

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ