18.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ιδανικό ντεμπούτο για Μάρκου στη Δράμα

Οι Τιτάνες Δράμας επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών, με τον Κώστα Μάρκου να πραγματοποιεί ιδανικό «ποδαρικό» στην τεχνική ηγεσία τους.

Με τον έμπειρο τεχνικό συνεχίζουν πλέον στην άκρη του πάγκου τους οι Δραμινές, οι οποίες έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό οκτώ νίκες και τέσσερις ήττες, με αποτέλεσμα να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της κατάταξης με την Α.Ε. Πυλαίας και τον Πανσερραϊκό. Την Κυριακή (21/01, 12.00), μάλιστα, έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας καθώς θα υποδεχθούν στο «Δημήτρης Κραχτίδης» τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι τους, και πρώτο εντός έδρας, με προπονητή τον Κώστα Μάρκου.

Στην ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους με τον Κώστα Μάρκου ανέφεραν: «Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον προπονητή κ. Κώστα Μάρκου ο οποίος με την πολυετή του εμπειρία στο γυναικείο μπάσκετ, μεράκι και όρεξη θα συνεχίσει την καλή πορεία της ομάδας μας, στο φετινό πρωτάθλημα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή αρχή και μια εποικοδομητική συνεργασία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ